Exsto.ro - IT Services & Consulting
ro en
Despre noi   about

"Exsto memoria huius rei" - "Amintirea acestui lucru dăinuie"


EXSTO vine de la latinescul "exsto-are" care înseamnă "a se înălța, a exista", accentuându-se astfel ideea lucrului bine făcut, durabil.

Firma EXSTO a luat naștere ca urmare a unui vis mai vechi al fondatorului acesteia și anume acela de a oferi consultanță și servicii software la un nivel cât mai ridicat de profesionalism.

photo

Având în vedere ritmul foarte rapid de evoluție al tehnologiilor IT, considerăm că flexibilitatea, deschiderea la idei noi, capacitatea de a lucra cu echipe mixte reprezintă atribute de bază care fac din firma EXSTO un furnizor de soluții software de înaltă calitate și un partener de nădejde pe plan intern și internațional.

Atât cei care au pus bazele firmei EXSTO cât și angajații sau colaboratorii acesteia, sunt persoane cu experiență de peste cinci ani în domeniul IT. Marea majoritate a acestora se bucură de experiență internațională materializată prin colaborări cu firme de renume precum: IBM, Motorola etc. Mai mult decât atât, putem vorbi de specializarea staff-ului firmei în tehnologiile cele mai nou apărute pe piață și în cele mai variate domenii: e-banking, e-learning, e-health, e-commerce, e-government.

Profesionalismul, flexibilitatea precum și volumul de cunoștințe acumulate și sistematizate temeinic de-a lungul a mai multor ani de experiență, reprezintă valori exprimate printr-o creștere semnificativă a gradului de mulțumire al clienților. Toate aceste atribute reprezintă puternice atu-uri datorită cărora firma EXSTO să devină un partener credibil și serios al dumneavoastră.